Velkommen tilbake 9. – 12. november 2016

Festival Placeholder

Tusen takk til alle gjester, artister, frivillige og samarbeidspartnere!

Utrolig kjekt at nettopp du stakk innom et eller flere av våre arrangement. Håper det ga deg påfyll av energi eller nødvendig avkobling i en hektisk hverdag.

Tusen takk til alle artister, både proffe og amatører for at dere formidler vakre toner, dans og humor til vårt publikum. Stående applaus og ekstranummer både i kirka, Vårt hjem og på Dampsaga, det gjør oss stolte over å kunne presentere slikt for publikum. Ekstra morsomt er det å stå på sidelinjen og høre begeistringen etter konsert – ” dette var min største konsertopplevelse i år, du må komme tilbake til Steinkjer!”

Tusen takk for fabelaktig arbeid, velvilje og proff gjennomføring til frivillige. Så langt har vi kun hørt ros om våre frivillige og måten dere fikser ting på fra tilreisende artister. Det er nesten oppsiktsvekkende, all den tid vi har nesten 100 frivillige i sving, 34 turer til Værnes, 80 arrangementer….

Velkommen tilbake 9. -12. november 2016 – vi legger oss i selen for å gi deg gode kulturelle opplevelser og gjøre november litt lysere og varmere. Gi oss gjerne tilbakemelding på hvem du vil se på podiet neste gang og bli med i trekningen av festivalpass.