Hilmar året rundt

Å få oppleve glade publikummere, arrangører og artister er vårt klare mål når vi lager konserter rundt om i hele Trøndelag. Som alltid i  underholdningsbransjen finnes det få eller ingen sikkerhetsnett, og de fleste gangene lykkes vi med å skape flotte opplevelser, men det hender også også at vi mislykkes litt. Da forsøker vi bare på nytt igjen! Vi brenner for å bringe kvalitetskultur ut til alle mulige og umulige steder i det flotte fylket vårt.

Kjøp Hilmarkort vaksen her (kr. 1650,-) Kjøp Hilmarkort student her (kr. 950,-)

 

Det å få oppleve Spellemannprisvinnere spille for fulle hus på det gamle festlokalet Centrum i Vemundvik utenfor Namsos eller i Skorovatn kapell langt inne på fjellet gjør oss sikre på at vi skaper noe viktig og riktig.

VÅR 2023 blir ikke noe unntak fra denne planen. Først ute er Draumkvedet med ny musikk av Unni Boksasp. Så følger vi friskt opp med Flukten + Superspreder med dobbelkonsert. Litt senere på vår sender vi avgårde Katarina Barruk som skal besøke fire steder med sin unike musikk, og for å få litt bredde i tilbudet kjører vi på med det meget dyktige trio med Susanne Lundeng. På slutten av mars er Rowan Rheingans: Dispathes on the Red Dress på turné. I Mai har vi et fantastisk finsk samtidsfolkeband Pauanne som bruker arkivopptak fra 100 år siden som en del av musikken.

Her burde det være noe å finne og like for enhver som liker folkemusikk og jazz – og skaff deg gjerne Hilmarkortet. Da får du adgang til ALLE konsertene!

 

HØST 2023

Disse glitrende artistene presenterer Hilmar året rundt på spennende steder i Trøndelag i høst.

Unike opplevelser på unike steder!

 

Program