Hilmar året rundt

Å få oppleve glade publikummere, arrangører og artister er vårt klare mål når vi lager konserter rundt om i hele Trøndelag. Som alltid i  underholdningsbransjen finnes det få eller ingen sikkerhetsnett, og de fleste gangene lykkes vi med å skape flotte opplevelser, men det hender også også at vi mislykkes litt. Da forsøker vi bare på nytt igjen! Vi brenner for å bringe kvalitetskultur ut til alle mulige og umulige steder i det flotte fylket vårt.

 

Det å få oppleve Spellemannprisvinnere spille for fulle hus på det gamle festlokalet Centrum i Vemundvik utenfor Namsos eller i Skorovatn kapell langt inne på fjellet gjør oss sikre på at vi skaper noe viktig og riktig.

Høsten 2022 blir ikke noe unntak fra denne planen. Først ute er Ronny Kjøsen med sin forestilling «Garnbøterens notebok». Så følger vi friskt opp med Gammalgrass duo som er ingen ringere enn stjernene Stian Carstensen og Ola Kvernberg. Litt senere på høsten sender vi avgårde Østerlide som skal besøke tre steder med sin unike musikk, og for å få litt bredde i tilbudet kjører vi på med det meget dyktige jazzensemblet We Float fra Sverige med Anne Marte Eggen fra Snåsa som leder. Under Hilmarfestivalen vil vi både presentere legendariske Sudan Dudan i konsert sammen med Daniela Reyes, og ha de ute på egen turné i fylket. Vi er også involvert i en viktig, og ikke minst flott samproduksjon, med kulturskolen i Steinkjer som kalles Flere farger.

Her burde det være noe å finne og like for enhver som liker folkemusikk og jazz – og skaff deg gjerne Hilmarkortet. Da får du adgang til ALLE konsertene!

 

Program

Det er for tiden ingen kommende arrangementer.