HilmarUng 2021: Spellkurs, Børsa AVLYST

23. januar 2021

10:00 - 17:00

Bautaen Kulturhus, Børsa

Bautaen Kulturhus, Sekundær Fylkesvei 803, Børsa, Norge

Kjøp billetter

Aldersgrense 14 - 26 år, lenke for påmelding legges ut snarlig.

AVLYST!

Grunnet dagens koronasituasjon og usikkerheten omkring hvordan ting utvikler seg utover våren har vi besluttet å avlyse de to planlagte samlingene i Skaun og Verdal. Vi satser på at det ser bedre ut til høsten!

 

Er du nysgjerrig på folkemusikk, eller er du kanskje godt kjent med sjangeren? Er du en dreven utøver eller har du bare noen få års erfaring? Da er HilmarUNG noe for deg!

Vi måtte dessverre avlyse det planlagte opplegget under Hilmarfestivalen 2020, i stedet kommer vi tilbake med to samlingsdager på nyåret 2021. Denne første dagen møtes vi på Bauten Kulturhus i Børsa.

Hilmarfestivalen og Spelemannslaget Laust & Fast, i samarbeid med instruktører i Midt-Norge ønsker å tilby en arena for utvikling av miljø for unge folkemusikere og -dansere. Dansen må vi ta igjen seinere når det blir enklere å danse med hverandre.

Instruktører er Sturla Eide, Einar Olav Larsen, Daniel Falcon Græsdal og Sivert Skavlan og vi skal kunne legge til rette for de aller fleste instrumenter. Det er bare å spørre om dere er i tvil!

Du vil få tilsendt noter og lytteeksempler som øves inn på forhånd, og disse dagene møtes vi for å spille sammen og utvikle spontane og forberedte arrangementer på slåttene. Du vil bli invitert med som en aktiv part i utformingen av låtene der du selv velger å delta etter evne og ønske. Foretrekker du å konsentrere deg om melodi er det helt fint, og ønsker du å bidra til spreke og morsomme arrangementer, så er det også en del av opplegget. Vi legger opp til en avslappet buskspell-stemning og legger stor vekt på sosialt utbytte med musikken i sentrum.

Mat er inkludert i billetten, men ta gjerne med ega drikkeflaske og litt snacks.

Påmeldingsfrist 8.januar

Kjøp billetter

Aldersgrense 14 - 26 år, lenke for påmelding legges ut snarlig.