Hilmar året rundt

Hilmar året rundt gir gode folkemusikk- og jazzkonsertar til heile Trøndelag, i samarbeid med lokale arrangører. Å få oppleve glade publikummere, arrangører og artister er vårt klare mål når vi lager konserter rundt om i hele Trøndelag. Som alltid i  underholdningsbransjen finnes det få eller ingen sikkerhetsnett, og de fleste gangene lykkes vi med å skape flotte opplevelser, men det hender også også at vi mislykkes litt. Da forsøker vi bare på nytt igjen! Vi brenner for å bringe kvalitetskultur ut til alle mulige og umulige steder i det flotte fylket vårt.

Disse glitrende artistene presenterer Hilmar året rundt på spennende steder i Trøndelag i vår!

Kjøp Hilmarkort vaksen her (kr. 1750,-)
Kjøp Hilmarkort student her (kr. 1225,-)

VÅR 2024 er helt fantastisk! Først ute er Musikalsk lokalhistorie. Så følger vi friskt opp med Christian A. Eriksen Art Ensemble . Litt senere på vår sender vi avgårde NT Folk som skal besøke fire steder med sin unike musikk, og for å få litt bredde i tilbudet kjører vi på med den meget dyktige Sara Fjeldvær. I april er Ingrid Lingaas Fossum med en barneforestilling på turné, Ome er på turne og Mojna!

Her burde det være noe å finne og like for enhver som liker folkemusikk og jazz – og skaff deg gjerne Hilmarkortet. Da får du adgang til ALLE konsertene!

Unike opplevelser på unike steder!

 

 

Program

Arrangement:
Tid:
Sted:
11. sep - 17:00
Steinkjer bibliotek