Årets Hilmarfestival – den beste noen sinne?

velkommentebakehjemmeside

Tilbakemeldingene fra publikum er entydige, årets program må være det beste noen sinne?

– Så variert og så bredt, som perler på ei snor kom den ene konserten og overgikk den andre sies det.

Arve Tellefsen, John Pål Indeberg og Arve Tellefsen – utsolgt!

Stein Torleif Bjella – fullt hus!

Frode Fjellheims Skuvla Nejla i kirka,joikeopera. Publikum på konserten sa at dette måtte være den beste konserten noen sinne på Hilmarfestivalen, ja på Steinkjer! Frode Fjellheim er komponist i verdensklasse ble det fastslått. Skuvle Nejla var ikke bare folk møter opera, det var også fusion og prog. Det er særlig vokalen til Marja Fjellheim Mortensson som ble trukket fram, den samme vokalen ga tilhørerne til folksessionkonserten «Drevjapols møter rypejoik» en helt spesiell opplevelse. Mens Maren Fenris ble omtalt som vitalt, progressivt og nyskapende.

Lyden av Trøndelag ga mange en oppvåkning om hva dagens moderne folkemusikk er. Det er ekstra artig når lydmann kommer opp til Skavlan/Ljungkrona etter konserten og sier dette var mye bedre enn Bjella, dette er den beste konserten jeg har vært på!

Årets Blodsmak-konsert anser vi så suksessfull at det blir et folkrock-band i 2017 også. – Det er så artig å være arrangør når publikum står fremme ved bandet ved første riff. Når publikum i tillegg har gjort leksa si såpass at de kan tekstene og synger med, overgår det det meste.

Trio Mediæval – vakkert!

Sven Nyhus – fortsatt best!

Flamencoshow fra Spania- stående applaus, ekstra nummer, stående applaus, ekstranummer, stående applaus – fancy dans ut av scena. Publikum ville ha mer! Dansekurset med flamencodanserne fylte opp høvelen såpass at det var nødvendig å bruke alle tre danserne for å lære bort en flamencodans.

Hilmarfestivalen sine ansatte vil takke både frivillige og publikum for en flott festival,- dere er best!

Velkommen tilbake, samme uke samme sted – uke 45 i Steinkjer!