Jovan Pavlovic trio

jovann-940x500

Jovan Pavlovic trio til Folkjazzscena

Jovan Pavlovic – trekkspill
Gjermund Silset– kontrabass
Helge Norbakken – perkusjon

Ellevill rytmelek, impulser fra mange verdenshjørner, og virtuost samspill med gnistrende improvisasjoner! I Jovan Pavlovic Trio har tre anerkjente og erfarne musikere funnet hverandre. Hver for seg er de etterspurte samarbeidspartnere på den nasjonale og internasjonale verdensmusikkscenen – sammen er de dynamitt! Serbisknorske Pavlovic spesialskriver musikken, og trioen boltrer seg i spennet fra balkanske rytmer til argentinsk tango. Og sender muntre nikk til klassiske toner og jazz!

Pavlovic har gjennom mange år spesialisert seg i folke- og romanimusikken fra Balkan, og han har tatt tradisjonen videre med egne nyskapende komposisjoner. Når han topper laget med bassist Gjermund Silset og perkusjonist Helge Norbakken, blir resultatet musikalske opplevelser bortenfor det aller meste!

Jovan Pavlovic Trio har turnert med Trondheim Solistene i Kina, og med MIN Ensemblet i Norge. De turnerer også i regi av Rikskonsertene.

– ‘Et fyrverkeri av spilleglede, improvisasjon og imponerende rytmeforståelse og samspill. Makalaust! Trekkspillgeniet Jovan Pavlovic er en opplevelse i seg selv. Hans to medspillere i trioen sto ikke noe tilbake i kreativitet og spilleglede’ (Hemnesværningen)

Vi er så heldige å fått booka trioen til Folkjazzscena tirsdag 28. februar på Vårt Hjem og Røstad onsdag 1. mars kl 20.