Thomas Brøndbo med Nord-Trøndelag Kammerorkester

Thomas Brøndbo og Namdalen symfoniorkester. Foto: Pål Wegg

Thomas Brøndbo med Nord-Trøndelag Kammerorkester

Den folkekjære artisten og Nord-Trøndelag kammerorkester har funnet hverandre.  Repertoaret vil hovedsakelig bestå av sanger Thomas har sunget og spilt inn fra før, bare at de nå blir framført i ny drakt.I tillegg til strykeorkester, blir Terje Tranaas og Daniel Viken med på tangenter og gitar, opplyser Brøndbo.

Til å om-arrangere kjente sanger som «Du sa æ va en drøm», «Amalie», «Skin sola» og «For kjærlighetens skyld» til strykeorkester, har Brøndbo fått bistand fra Tormod Tvete Vik – en mann med et solid navn i musikkbransjen.

– Vik har arrangert sanger for Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga og Marit Larsen, så dette er en dyktig kar. Det jeg har hørt så langt med dette prosjektet er i veldig bra, sier Brøndbo.

 

Smakebit fra øving her