SIGRID MOLDESTAD med band var her i månadskiftet april/mai!

xxxxxsigrid-moldestad_foto-1-768x432

Sigrid Moldestad er ein av Norges fremste artistar innan folk, vise -og tradisjonsmusikk. Ho har eit sterkt fortellerhjarte og ei eiga evne til å berøre publikum anten det er med leikfull kraft eller melankoli og sjølvskrivne viser og tekstar. Ho vaks opp i den vesle bygda Breim, Nordfjord og vart tidlig introdusert for felemusikken. Ho har studert folkemusikk ved Ole Bull Akademiet på Voss og har fordjupa seg i tradisjonen frå sitt heimområde. Det er også denne musikken som er inspirasjon og rot i mykje av det ho skapar sjølv.

Sigrid Moldestad er for tida aktuell med programmet “Sigrid redder folkemusikken på NRK

Ho hadde denne TURNÈPLANEN:

Oppdal Kulturhus mandag 29.4. kl. 19:30

Kimen Kulturhus, Stjørdal tirsdag 30.4. kl. 19:0K

Strømsøegården, Levanger onsdag 1.5. kl. 20:00

Kulturpuben Vårt Hjem, Steinkjer, torsdag 2.5. kl. 20:00

Folkehallen Skomsvoll, Namsos fredag 3.5. kl. 20:00