Ida Jenshus kjem til årets Hilmarfestival!

Ida Jenshus
(Foto: Marthe Vannebo)

Ny plate kjem i august

23. august slepper Ida Jenshus sitt nye album “From This Day On”, og legg ut på full turné med 28 konsertdatoar hausten 2019. Med sitt nye album presenterer Ida ein ny musikalsk retning, og de tre singlane som er sleppt så langt bærer bud om stor popmusikk. Ida er meir utadvendt og direkte enn tidligare, og har skapt eit eksepsjonelt vakkert album med referansar til alt fra Abba til Fleetwood Mac.

Ida Jenshus er ein ettertrakta liveartist med over 500 konsertar i ryggen, og er ein folkekjær musikar som alltid leverer magiske konsertopplevinger. Som eineste soloartist har Ida Jenshus vunnet 3x Spellemannpris for sine 3 første album, og no kjem ho altså med ny plate.

Under årets Hilmarfestival skal ho delta på nyvinninga Hilmar X, ein konsert som i hovudsak fokuserer på dyktige kvinnelege norske artistar. Der får ho mellom anna selskap av Helga Myhr og flere andre dyktige artister (offentliggjøres senere).

Les meir om konserten her!

Arrangementet finst òg på Facebook.