Nytt styre i SHA

DSC_0011

Stiftinga Hilmar Alexandersen, med Hilmarfestivalen i spissen, blir enno synlegare som kulturaktør framover

Torsdag 20.juni 2019 var første møte for det nye styret i Stiftinga Hilmar Alexandersen. Det vart eit nyttig møte, preget av entusiasme og framtidstru. Stiftinga Hilmar Alexandersen vil bli ein enno meir synleg kulturaktør lokalt, regionalt og nasjonalt!

Den nye styreleiaren, Turid Hofstad, og dagleg leiar Johan Einar Bjerkem oppsummerte enkelt og greit i lag, slik:

-Dette blir kjekt!

Styret og ansatte, frå venstre: Styremedlem Grethe Waaseth, Adm/Markedssjef Kristin Myrmel, Nestleder Anne Haga, Styremedlem Bjørn Ludvig Bergsmo, Styreleder Turid Hofstad, Dagleg leiar/Festivalsjef Johan Einar Bjerkem, Styremedlem Einar Olav Larsen, Arrangementssjef Terje Tranaas.