Trøndertrøkk og Valdrestakt

marit-bente-duo

Vi har ein kjekk turné i vente!

Hilmarfestivalen og Steinkjer Kommune, via Den Kulturelle Spaserstokken, samarbeidar kvart år om å tilby ein turné til alle eldresenter og sjukeheimar i kommunen. Denne turnéen går av stabelen i veke 45, 2. – 5.november 2020.

I år kjem Marit Vestrum og Bente Midtsveen på turné!

Marit Vestrum fra Levanger og Bente Midtsveen fra Nord-Aurdal har i dei siste åra leita i arkivmaterialet fra Nord-Trøndelag og Valdres, og satt sammen et spennende program med gammeldansmusikk og historier fra Valdres og Trøndelag.  Under hver konsert har dei dessutan alltid som mål å spele slåtter og fortelle om lokale spellmenn, danseplassar, og andre historier fra lokalområdet – og i Steinkjer blir dette sjølvsagt knytta opp mot Hilmar Alexandersen!