Dukketeater – Hilmar og Kongen

Trollhuset Dukketeater har premiere med stykket Hilmar og Konge

Det er med stor glede og spenning at Trollhuset dukketeater i samarbeid med Steinkjer kirke nå er klart, og har premiere under Hilmarfestivalen. Dukketeater for de fra to til 100 år. Et tradisjonelt klassisk dukketeater, men samtidig utradisjonelt. Der blir fem familieforestillinger under Hilmarfestivalen. 

Trollhuset har mange forskjellige eventyr på repertoaret, men eventyret om Hilmar og Kongen er spesialskrevet til Hilmarfestivalen. Du er velkommen til å møte bestemor og trolllungene, og sammen med dem får du se spennende og artige eventyr. Forestillingene er gratis.  Du kan lese mer om om Trollhuset Dukketeater her. Velkommen til Trollhuset!

Fredag 5.11  

17.00 – 18.00    Hilmar og kongen, dukketeater for familien, Steinkjer kirke – gratis

Mandag 8.11

16.00 -17.00     Hilmar og kongen, dukketeater for familien. Steinkjer kirke – gratis

18.00 -1900      Hilmar og kongen, dukketeater for familien. Steinkjer kirke – gratis

Onsdag 10.11

17.00 – 18.00    Hilmar og kongen, dukketeater for familien. Steinkjer Kirke – gratis