Julie Sings The Blues

Levanger kirke (Facebook Cover)

Vi har gleden av å annonsere turneen med Julie Dahle Aagård Julie Sings The Blues! Turneen er produsert av Midtnorsk Jazzsenter og Hilmar året rundt.

Julie er fra Flatanger i Trøndelag. Hun regnes som en veteran i norsk musikkmiljø, og har utallige opptredener med flere av våre fremste musikere og orkestere bak seg. Hun har jobbet som artist i mange år, og har gitt ut flere plater. Hun ble bl.a nominert til Spellemannprisen i kategorien «Årets kvinnelige artist» for plata «Stompin’ Feet». Julie er utdannet fra jazzlinja ved Musikkonservatoriet i Trondheim, men vil ikke beskrive seg selv som jazzsangerinne. Soul, blues og gospel er hennes fremste kjennetegn, men kjærligheten til jazzen og improvisasjonen skinner gjennom i hennes personlige tolkninger av både jazz og soul-klassikere. Sammen med et av Norges mest hardsvingende jazzkomp i ryggen, skal hun servere oss et sjelfullt repertoar med humor, lidenskap og store, blå ballader.

Julie Dahle Aagård – vokal
Svein Erik Martinsen – gitar
Jens Fossum – bass.
Anders Aarum – piano
Hermund Nygård – trommer