Vårprogram 2022

Hele program Vår 2022

Vi lanserer i dag vårprogrammet for Hilmar året rundt – konsertrekka som vi produserer og turnerer med i hele Trøndelag. Terje Tranaas, produsent for Hilmar året rundt og Hilmarfestivalen presenterer et konsertprogram med høy kvalitet og stort spenn. Les mer i vedlagte program,  her er en PDF for hele våren:

Hilmar året rundt er et samarbeidsprosjekt mellom mer enn 25 aktører og Hilmarfestivalen. Vi har satt oss som mål å gi publikum i hele Trøndelag gode konserter med folk, jazz, samisk og fortelling, der vi viderefører arven etter entertaineren og den eminente felespilleren Hilmar Alexandersen fra Steinkjer. Dette er en scene for profesjonell musikk, lokal, nasjonal og internasjonal, og for lokale og nasjonale utøvere som står på spranget til å bli profesjonelle. Vi ser bredt på sjangrene og har stor variasjon i konsertene.

– Ja nå er det mye som skjer i Hilmar, vi har i det siste fått flere nye oppdrag og prosjekt gjennom ulike nettverk. Prosjekt som blant annet handler om immateriell kulturarv fortelling, folkemusikk og folkedans, sier en entusiastisk daglig leder Johan Einar Bjerkem.

På nettsiden finner du billetter for konsertene for Hilmar året rundt i april!