Kunstprogram HilmArt – LUFT og TEGL

Foto: Roger’s Watch / Bird Whistle 2021, fra utstillinga LUFT, Jason Havneraas og Kjetil Allen Berge.
Viste du at Hilmarfestivalen har et eget kunstprogram? HilmArt presenter kunst på nasjonalt og internasjonalt nivå i dialog med lokal skapende virksomhet. I tillegg har HilmArt et godt samarbeid med Steinkjer kunstforening , Steinkjer kommunale kulturskole , og Steinkjer maleklubb. Under årets festival er det temaene LUFT og TEGL som utforskes, og det vil være utstillinger gjennom hele festivalen. LUFT i Studio Blikket , med Thomas Colbengtsson, Jason Havneraas og Kjetil Berge, Erlend Peder Kvam, Farhad Kalantary og Katarina Blind, blir et spennende møte mellom flere virkeligheter. TEGL en del av prosjektet Leire. Dette
omhandler landskap, hus og keramisk kunst i Kulturkafeen Hegdahl- gården, om lyssetter byhistorie og teglproduksjon. #hilmarfestivalen2022 #hilmart 
 
Foto: Roger’s Watch / Bird Whistle 2021, fra utstillinga LUFT, Jason Havneraas og Kjetil Allen Berge.