Levende biblioteker i Steinkjer og Verdal

IMG_1853

I Steinkjer og Verdal finnes det biblioteker hvor du kan låne en person i stedet for en bok, for å høre på livshistorien deres i 20 minutter. Vi kaller det Levende bibliotek. Målet er å fremme inkludering.

Her er to av de levende bøkene som du kan låne i November:

Heidi Anett Øvergård Beistad er direktør ved Stiklestad Nasjonale kultursenter, og utdannet historiker med doktorgrad. Hun har tidligere blitt beskrevet som et retorisk maskingevær. Hun deltar som levende bok for Levende bibliotek 2022

Foto: Jens Kristian Vang.

 

 

 

 

Esnar Ucar er utdannet lege og kommer fra Tyrkia. Han og familien flyktet fra sitt hjemland, og en lang ferd endte til slutt i Steinkjer, der de skapte seg et nytt liv. Han deltar som levende bok for Levende bibliotek 2022.

 

 

 

 

 

 
Julie Skaufel er skuespiller, manusforfatter, regissør og serieskaper kjent fra serier som «hjem til jul» på Netflix, «Julestjerner» på TV2 og «Evy og alltid» på NRK.
Hun er født og oppvokst på Steinkjer, men er nå bosatt i Oslo. 
 

 

 

 

 

 

Gled deg til et annerledes møte med dem, og mange flere levende bøker på Steinkjer bibliotek og Verdal bibliotek under Hilmarfestivalen 2022!!!