Sommerkurs for deg mellom 8-14 år

Fortellerverskted

Fortellerverksted – sommerkurs for deg som vil bli en bedre forteller!
Alder: 8-14 år
Sommerkurs: tirsdag 9. august, onsdag 10. august og torsdag 11. august.
Alle dager kl 10.00-14.00
Gratis
Lunsj serveres
Sted: Kulturscenen Vårt Hjem på Steinkjer

Hvordan: Har du lyst til å fortelle slik at andre hører på deg? Synes du det er artig å høre på andre fortelle? Enten det er om seg selv, om noen andre – eller ville eventyr og oppdiktede historier? Vil du selv bli bedre til å fortelle?

 

I så fall kan du komme på fortellerverksted med Astrid og Johan Einar! Vi skal både bli kjent med historier som har vært i verden lenge – og lage helt nye. Vi skal både høre fortellinger og lage fortellinger selv – og så blir det mange bra tips til hvordan å fortelle slik at andre har lyst til å høre mer på deg.

 

Påmelding: Du melder deg på ved å sende e-post til [email protected]