Åpent møte frivillige Hilmarfestivalen

Copy of Untitled Design (Facebook Post)
Bli med som frivillig på Hilmarfestivalen 4.- 13 november 2022!
 
Vi trenger frivillige før og under festivalen.
 
Har du lyst til å være på innsiden av en festival og få en unik opplevelse?
 
Vi inviterer alle dere som har vært frivillig før og nye frivillige til et åpent møte mandag 22. august kl. 19.00 på Kulturscenen Vårt Hjem.
 
Inviterer deg fordi vi håper du har lyst til å være frivillig i år også! Og ta gjerne med deg noen som du tenker har lyst til å være engasjert på en eller annen måte. I møtet skal vi gå gjennom de ulike komiteene og arbeidsoppgavene som en kan være med og bidra på. Det er behov for deg som vakt, rigg og rydd, pynting, salg av billetter, arrangementsansvarlige, artistverter, transport, frivilligoppfølging og forpleining, organisering av lysvandring, levende bibliotek, myldrearrangement, fortellerbonanza, HilmarUng.
 
Vennlig hilsen
Astrid Skogseth,
Festivalsjef