FESTIVALPASS 2022

bildet. festival pass

Hilmarfestivalen i Steinkjer byr på festivalpass til kr. 1 250,- (ungdom kr 650,-, alle t.o.m. 12 år går gratis). Hilmarfestivalen 2022 går av stabelen i uke 44. Festivalen favner om alt fra  moderne uttrykk til tradisjonsmusikk. Vi inviterer til konserter, kurs, kunstutstillinger og seminar. Festivalpasset gir tilgang til alle arrangement under festivalen, og til Hilmar året rundt – Hilmarfestival året rundt ut desember 2022. Du kan lese mer om programmene her. Garantert kvalitet og god stemning!

Når du kjøper festivalpass må du i tillegg booke hver enkelt billett til de konsertene som du ønsker å gå på (for å sikre deg plass).

⇒Slik gjør du det:

1) Kjøp festivalpass 2) Du får en kode 2) Finn den konserten som du ønsker å oppleve, bruk koden når du reserverer («kjøper») den enkelte konsertbilletten. Disse billettene er gyldige kun sammen med festivalpass.

KJØP FESTIVALPASS HER

Festivalen arrangeres til minne om storspellmannen Hilmar Alexandersen fra Steinkjer.

Gleder oss til å se deg der!