Thingumajig Theatre kommer til Steinkjer!

Skjermbilde 2022-11-07 18.03.28
Engelske Thingumajig har hatt workshop med lanternebygging de siste dagene, og det kan rett og slett ikke beskreves hvor kult det blir med mange meters-høye rein-lignende Karibu-figurer lyssatt, og alle andre bidragsytere på tablå langs vandringa.
 
 
På kvelden torsdag 10. november blir det en feiring av vennskap (som er tema for årets Hilmarfestival). Vi går i fakkeltog, opplever lanterner og en amatørmønstring med tablå av ulike kulturuttrykk på veien. Når alle kommer til torget i Steinkjer etter å ha vandret fra Amfi og opplevd et Steinkjer sentrum som er stemningsfullt badet i lyset fra alle faklene, så ender vi opp i en felles kulturopplevelse på Torget. Dette er en opplevelse for hele familien.
 
Hovedsamarbeidspartner er NTE.
Fra AMFI til Torget på Steinkjer.