Hilmarfestivalen 8. – 12. november 2023

2022-nov-10-Hilmarfestivalen-lysvandring-VENNSKAP-22
Årets Hilmarfestival blir en kompakt festival på det nye Kulturhuset i Steinkjer!
 
Det vil være program fra onsdag 8. til og med søndag 12. november

Tema for årets festival er «Vilje til å skape». Det er viljen til å skape opplevelser med musikk, dans, kunst og fortellinger. Det handler om å viljen til å skape som oppstår i møtet mellom mennesker. Viljen til å skape som driver oss framover.
 
Det er festivalprogram hver dag. Åpningsdagen blir det som en smakebit lysvandring, gratis konsert med talenter fra Kulturskolen og lyskunst ute på Torget, etterfulgt av konsert på hovedscenen med artister som vi gleder oss til å røpe den 11. august!
 
I mellomtiden kan du kose deg her med noen av våre store øyeblikk fra Hilmarfestivalen 2022!