Velkommen som frivillig!

IMG_9580

Vi trenger deg som frivillig under Hilmarfestivalen

Vi trenger frivillige før og under Hilmarfestivalen 8.–12. november 2023 på Steinkjer. Nesten hele festivalen kommer til å foregå inne på det nye kulturhuset i sentrum av Steinkjer. Her blir det konserter av ulike slag, arrangement, fester og kurs. I tillegg blir det noe aktivitet på Steinkjer skole, samfunnshuset, Kulturscenen Vårt Hjem, kirka og utendørs. Har du lyst til å være på innsiden av festivalen og få en unik opplevelse? Det er behov for folk på vakthold, rigging, rydding, pynting, billettkontroll, transport og andre ting. Nytt av året er at vi ikke kommer til å selge enkeltbilletter til noen arrangement! Bare festivalpass og dagspass. Det betyr at det blir mindre billettsalg, og dette har vi allerede folk til å gjøre. Men vi trenger frivillige til å være vakter, gjøre billettkontroll ved dørene, og vi trenger hjelp til å holde festivalområdet pent og ryddig. Du som frivillig er vertskap for Hilmarfestivalen, og skal få alle til å trives. I tillegg har vi en pyntekomité av frivillige som jobber et par uker før og under festivalen. Mellom arrangementene er det mange stoler og bord som ofte skal flyttes, og dette trenger vi hjelp til av en rigg/rydd-gruppe. Hvordan matserveringa blir gjenstår å se, om vi outsourcer hele jobben, eller om vi trenger frivillige til dette også. Vi har også ungdomskurs hele helga på Steinkjer skole, og her trenger vi vakthold både dag og natt.

I dette skjemaet kan du krysse av hvilke dager du er disponibel og i hvilke seksjoner du føler deg mest hjemme. Først får du en e-post om at din søknad om å bli frivillig er mottatt. Etter dette går vi igjennom alle skjemaene og vurderer hvor mange personer vi trenger i de ulike seksjonene og på hvilke dager. Da vil du motta en ny e-post med en lenke som du klikker på, og der finner du de oppgavene og tidspunktet vi trenger din hjelp til. Hvis dette ikke passer, sender du en e-post til oss og melder fra ([email protected]). Eventuelt kan du svare oss på e-posten du mottar etter innsending av dette skjemaet.

Under den offisielle åpningsperioden for det nye kulturhuset, 1.–10. september kommer vi til å holde et åpent frivillig-møte for alle som er interessert i å hjelpe oss. Vi ønsker alle velkommen hit lørdag 2. september! Tidspunkt kommer vi tilbake med senere.

SØK HER