Martnastilbud – Hilmarfestivalen

Bilder til hver kategori på hjemmesiden(6)

Steinkjermartnan er en folkefest og et viktig familiearrangement for Steinkjer-regionen. Og selvsagt er Hilmarfestivalen til stede på Steinkjermartnan!

Du finner oss sammen med Visit Innherred midt i Kongensgata. Og i år har vi martnastilbud på festivalpass og dagspass – 30% rimeligere om du kommer til bua vår på torsdag, fredag eller lørdag. Det vil si at et ordinært festivalpass til kr. 1 450,- koster disse dagene kr. 1 015,-. Er du student/elev er ordinær pris for festivalpass kr. 1 015,- og under martnan får du dette til kr. 710,-. Alle barn som er 12 år og yngre går gratis på alle arrangement i følge med en voksen. 

Det er litt hemmelighetskremmeri rundt programmet enda, men fredag kl. 16.00 røper vi alt fra scena på Torget. Og så byr vi på gratis konsert og etter-middags-dans med P.A. Røstad Orkester. Dette gjør vi i samarbeid med Steinkjermartnan. Og selvsagt kan du kjøpe festivalpass med rabatt på nett også – etter kl. 16.30 på fredag. Før det – håper vi å se det i bua vår. Her kan du lese mer om programmet – etter kl. 16.00 på fredag da :). Ser deg på martna!