Hilmar Verden Rundt – MEXICO!

CN24 Hilmar Tour FLYER WEB NORSK

Hilmar Verden Rundt (Hilmar alrededor del mundo) er neste dimensjon av Hilmar Året Rundt! Reisa startet med legenden Hilmar Alexandersen, som har blitt til Hilmarfestivalen og en stor regional organisasjon med konserter, kurs og kulturell aktivitet året rundt. Nå sprer Hilmar seg også til Mexico!

Hilmar Verden Rundt skal spre norsk tradisjonskultur til et internasjonalt publikum, og har som mål å skape en bro for utveksling og salg av folkemusikk, samt et faglig samarbeid om formidling av folkemusikk og kulturproduksjon.

Medvirkende:
Hilmartalent Ingrid Lingaas Fossum: Langeleik, dans, sang.

Prosjektledere er Ely Navarro og Torfinn Hoftstad ved Stiftinga Hilmar Alexandersen.

Plakat produsert av Colectivo Nordico en Mexico. Foto: Siri Raitto


Promoturné er produsert i samarbeid med Midtnorsk senter for folkemusikk og folkedans, Hilmar året rundt, Hilmarfestivalen og Colectivo Nordico i Mexico.

Prosjektet er støttet av Norway music, Hilmar året rundt, Midtnorsk senter for folkemusikk og folkedans, Langeleikforum og Stiftinga Hilmar Alexandersen. 
 
Vi takker alle de lokale samarbeidspartnere som bidrar til at dette prosjektet er mulig: Norges Ambassade i Mexico, Centro Recreativo Xalapeño – Cultura Xalapa, Escuela para Estudiantes Extranjeros – UV, Escuela Municipal de Bellas Artes, Maraña Cultura, Visit Innherred og Edel Fusion Folk.
 
Ingrid skal besøke Mexico fra 16. – 22. mai. 2024
16.mai  Mexico by Norges Ambassade i México.
18.mai  Xalapa La Morderna
19.mai  Xalapa Centro Recreativo Xalapeño
20.mai  Xalapa Escuela para Estudiantes Extranjeros UV.
21.mai  Veracruz Escuela Municipal de Bellas Artes.