Barneforestilling: Dyrenes dansefest med Deoran søndag 29 oktober

29. oktober 2023

17:00 - 17:45

Kulturkafé Hegdahlgården

Kristofer Uppdals gate 3, Steinkjer, Norge

Kjøp billetter

Billetter kjøpes på Kulturkafeen, eller du kan sende SMS til 930 08 855 for å bestille på forhånd.

Dyrenes dansefest! Vi tyvstarter Hilmarfestivalen på Kulturkafé Hegdahlgården med en forestilling for de aller minste

Dyrenes dansefest er en forrykende forestilling hvor barnas deltagelse er en viktig del av helheten. De får oppleve noe tekst, mye dans og musikk og deltar i sang, rop og dans med marakass. I denne fortellingen inviterer dyrenes konge, løven, alle dyra til dansefest. Men, det kan være farlig å komme så nær løven. Mest for sauen. Når kongen vil ha en dansekonkurranse og utnevner sauen til premie! Anneke forteller og styrere dansingen, Adama danser dyrene inn i finalen og spiller musikk til hvert enkelt dyr (mange av instrumentene har han laget selv og dekorert). Barna stemmer på hvem som skal vinne. Men vinneren spiser ikke sau! Så hva skal en da gjøre med premien?

Deoran er et musikalsk og poetisk samarbeid som består av 
Adama Barry som musiker, forteller, danser og komponist, opprinnelig fra Burkina Faso i Vest–Afrika og Anneke Bjørgum som er dramatiker, oversetter, forteller og prosjektleder, opprinnelig fra Bergen i Norge.

Dette er en forestilling som tyvstarter Hilmarfestivalen, og arrangeres i tett samarbeid med Kulturkafé Hegdahlgården på Steinkjer

Passer for barn mellom 2 – 4 år (og voksne som er sammen med dem)

Kjøp billetter

Billetter kjøpes på Kulturkafeen, eller du kan sende SMS til 930 08 855 for å bestille på forhånd.