Blås i det! innslag med skolekorpsaspiranter og fortellinger

8. november 2022

17:00 - 17:45

Kulturscenen Vårt Hjem

Vårt Hjem Steinkjer, Kongens Gate, Steinkjer, Norge

Kjøp billetter

Blås i det! Innslag med aspiranter i skolekorps og fortellinger fra barn.

Korps er populært! Her møter du aspiranter fra skolekorps som vil dele det de har lært med deg som publikum i en liten konsert.

Denne sommeren og høsten inviterte vi til Fortellerverksted for barn og ungdom. I samarbeid med Kulturscenen Vårt Hjem ble det gjennomført en kort uke med verksted der barn og ungdom i alderen 8 – 15 deltok.  Her inviterer vi til at du skal få høre intervju med noen av barna som har vært med, og høre dem fortelle om hva som skjer når unge mennesker får lære om hvordan de forteller slik at andre hører på dem. Hva skjer når de blir kjent med historier som har vært i verden lenge – og lage helt nye? De unge fikk både høre fortellinger og lage fortellinger selv, kom og hør dem bli intervjuet av fortelleren Johan Einar Bjerkem. Det har vært et mangfolds- og integreringstiltak som vi har fått gjennomført som et gratis-tilbud med støtte fra Gjensidigestiftelsen og Fylkeskommunen.

Dette blir en lett og uhøytidelig stund, så blås i sofaen denne dagen og ta i mot de unge talentene på Kulturscenen Vårt Hjem i Steinkjer. Det er gratis. Velkommen!

Kjøp billetter