Sommerkurs: Fortellerverksted – Bli en bedre forteller

9. - 11. august 2022

10:00 - 14:00

Kulturscene Vårt Hjem, Steinkjer

Kulturscene Vårt Hjem

Kjøp billetter

Påmelding: Du melder deg på ved å sende e-post til [email protected]

Når: 9. – 11 august

Hva: Fortellerverksted for deg mellom 8 og 14 år . Fra kl. 10.00 – 14.00 hver dag.

Hvordan: Har du lyst til å fortelle slik at andre hører på deg? Synes du det er artig å høre på andre fortelle? Enten det er om seg selv, om noen andre – eller ville eventyr og oppdiktede historier? Vil du selv bli bedre til å fortelle? I så fall kan du komme på fortellerverksted med Astrid og Johan Einar! Vi skal både bli kjent med historier som har vært i verden lenge – og lage helt nye. Vi skal både høre fortellinger og lage fortellinger selv – og så blir det mange bra tips til hvordan å fortelle slik at andre har lyst til å høre mer på deg.

Påmelding: Du melder deg på til [email protected]

Lærere

Astrid Skogseth er teaterregissør, festivalsjef og forteller. Hun har levd av å lokke fram visjoner og fortellingar fra grundere, og laget teaterforestillinger med både barn og voksne i mange år. Hun er utdanna fra USA og NTNU i Trondheim.

Johan Einar Bjerkem er forteller, forfatter og grunder av mange bedrifter. Han har skrevet flere bøker om både presentasjonsteknikk og eventyr, sagn og anna folkedikting. Han har også vært bonde og konsertarrangør. Han er utdanna fra Universitetet i Oslo.

Pilotprosjekt
Dette er et pilotprosjekt som har fått støtte fra Trøndelag fylkeskommune og Gjensidige-stiftelsen. Derfor er det gratis å delta.

Kjøp billetter

Påmelding: Du melder deg på ved å sende e-post til [email protected]