Frokostseminar: Storytelling i business med Linda Forss

9. november 2023

07:30 - 08:30

Grand Hotel Steinkjer

Quality Hotel Grand, Steinkjer, Kongens Gate, Steinkjer, Norge

Få gjennomslag med strategisk historiefortelling

Linda Forss er et fyrverkeri fra Åre. Hun er forretningsutvikler, historieforteller, forfatter og musiker med base i Östersund. På seminaret møter du henne i fri dressur. I tillegg til frokost servert av  Quality Hotel Grand, garanterer vi matnyttig faglig påfyll.

Gjennom historiefortelling kan du engasjere, bygge merkevare, få frem dine meninger og bli mer synlig. Storytelling påvirker arbeidslivet i alt fra organisasjonskultur til børsnoteringer. Historier påvirker oss gjennom å spille på følelsene våre, og vi bruker historier bevisst eller ubevisst til å forstå omgivelsene. Enten disse omgivelsene er avdelingen vår, organisasjonen eller markedene vi befinner oss i. Historier bidrar til å skape mening. De kan gjøre ledere til helter eller skurker, og de kan hjelpe eller avspore strategi- og endringsprosesser. Det å forstå og kunne anvende storytelling er derfor et viktig strategisk verktøy for alle. Hvordan skal du som bedrift lykkes med strategisk historiefortelling, og hva skjer når en servitør er god på vertskapsrollen?

Vi lover inspirasjon og økt nysgjerrighet rundt historiefortelling.

Frokostmøtet er et samarbeid mellom Hilmarfestivalen, Kommunikasjonsforeningen i Trøndelag, Steinkjer Næringsforum, Quality Hotel Grand og Interregprosjektet Samspel.

Frokostseminaret er på Quality hotel Grand  på Steinkjer, frokost fra kl. 07.30 – 08.00. Så kommer faglig oppspill fra 08.00 – 08.30. Så er det rom for samtaler og diskusjoner. Så håper vi at du også har lyst til å stikke innom andre programposter på vårt mangfoldige seminarprogram på Steinkjer kulturhus – sjekk det ut her.