Hilmarkonserten med Torfinn Hofstad

12. november 2021

18:00 - 19:00

Samfunnshuset, Steinkjer

Steinkjer Samfunnshus, Kongens Gate, Steinkjer, Norge

Torfinn Hofstad er en drivende god felespiller fra Verdal. Han lar seg inspirere av flere uttrykk, selv om det er folkemusikk fra Innherred som ligger hans hjerte nærmest. I Hilmarkonserten spiller han sammen med P.A. Røstads orkester, et av landets aller fremste gammeldansorkester som virkelig får fart på dansen. Kom og opplev Torfinn spille i festsalen på samfunnshuset!

Som åtteåring ble Torfinn ved en tilfeldighet presentert for gammeldansmusikk, og han bestemte seg straks for å lære seg å spille fele. I kulturskolen og i Verdal Juniorspellmannslag fikk han stifte bekjentskap med folkemusikkfamilien Larsen, og fant etter hvert veien til musikklinja ved Inderøy videregående skole, Toneheim folkehøgskole, og til slutt Norges Musikkhøgskole i Oslo.

Allsidighet og sjangervariasjon er viktig for Torfinn, og i tillegg til fela trakterer han flere andre instrument. Med flere band og prosjekt spiller han pop, rock og countrymusikk, og selvfølgelig folkemusikk og gammeldans med blant andre P. A. Røstads orkester.