Hilmars Marked

10. - 11. november 2018

11:00 - 15:00

Steinkjer

Kongens Gate, Steinkjer, Norway

Kjøp billetter

Hilmarfestivalen innleder i 2018 et spennende samarbeid med Bønder i byen – og presenterer sammen med dem “Hilmar`s Marked” lørdag 10.november. Denne lørdagen vil man på torget i Steinkjer finne mange ulike produkter fra nettopp – ja, bønder i byen! Torget blir denne dagen pyntet med fakler og lys, og innbyr til nettopp det som er Hilmarfestivalens kongstanke: å legge til rette for møter mellom mennesker. Et program for denne dagen, hvilken utstillere som kommer til Steinkjer, blir avslørt litt etter litt.

Hilmarfestivalen er en av Norges største folkemusikkfestivaler, og den største nord for Dovre. Hvert år blir ca 150 artister presentert gjennom rundt 70 ulike festivalarrangement, til 9 000 besøkende. Programmet er tilpasset alle aldre med eget barneprogram og ungdomsprogram, i tillegg til fri aldersgrense på selve festivalen.

Hilmarfestivalen har fokus på folkemusikk, men åpner også dørene for musikk som lever på grensen av dette eller vipper over mot helt andre sjangertyper. Festivalen har av media blitt omtalt som en nasjonal begivenhet og folkefest .

Hilmarfestivalen tilbyr åpent dansegulv med levende musikk både på dagtid og kveldstid, kanskje finner du til og med konserter det er ment å danse til?!

Mer info om denne dagen kommer, vi ses på torget omringet av musikk, kultur og kortreist mat.

Kjøp billetter