Konsertforedrag ved Arild Bye, John Pål Inderberg, Trygve Fiske og Ine Hoem

5. november 2023

20:15 - 21:00

Steinkaret

Nye Steinkjer Kulturhus, Jakob Weidemanns gate, Steinkjer, Norge

Kjøp billetter

Desse billettane vert seld gjennom Stenkjer Kulturhus. Hugs det er begrensa plassar i Steinkaret Scene.
Musikarane Ine Hoem, Trygve Fiske og John Pål Inderberg framfører musikk av Trygve Brøske, Henning Sommerro og Gunnar Germeten jr. Det Norske Teatrets produksjon «Bloddrope-trall» frå 1996 er utgangspunkt for denne framsyninga som vart urframført under Vårsøghelga i Surnadal i mai 2023.

Uppdal versus Hyldbakk

«Ei vandring i to lyriske landskap» i Steinkaret er eit konsertforedrag om  Kristofer Uppdal og Hans Hyldbakk. Uppdalbiograf Arild Bye utgjer foredragsdelen i dette arrangementet.  Arild er den som kan mest om Kristofer Uppdal. Han reflekterer rundt Uppdal og Hyldbakk.

Jakob Weidemann sine digitaliserte maleri, som ikkje har vore utstilt sidan 1996, skaper scenografien i Steinkaret.  Det er den same digitale scenografien som i den faste framsyninga Bloddropetrall som går i Steinkaret.  Musikarane Ine Hoem, Trygve Fiske og John Pål Inderberg framfører musikk av Trygve Brøske, Henning Sommerro og Gunnar Germeten jr.  Det Norske Teatrets produksjon «Bloddrope-trall» frå 1996 er utgangspunkt for denne framsyninga som vart urframført under Vårsøghelga i Surnadal i mai 2023.

Steinkaret, Steinkjer kulturhus søndag 5. nov kl 20.15

Inngang kr 150.  Kjøpes hos Steinkjer kulturhus

Kjøp billetter

Desse billettane vert seld gjennom Stenkjer Kulturhus. Hugs det er begrensa plassar i Steinkaret Scene.