Konferanse (del 1): Fortelling brukt i forretningsutvikling

6. november 2020

10:00 - 11:30

Vårt Hjem, Steinkjer

Kjøp billetter

PÅMELDING HER

Mikael Forselius vart i 2017 tilsett som hotelldirektør på Britannia Hotel i Trondheim. I løpet av tre år har han gjort hotellet til eitt av dei mest omtalte i landet. I august vann Britannia Hotel blant anna prisen som Årets Markedsfører med casen: «Hvordan skape en femstjerners internasjonal merkevare som setter Trondheim på verdenskartet!»

Som 21-åring, flytta han til Røros til sin første lederjobb som kjøkkensjef for Rammkjellar`n Kjøkken & Bar. «- Dette ble for meg starten på et eventyr og er evig takknemlig for de som ga meg muligheten! Jeg valgte bort Stockholm og et jobbtilbud i Washington for Trøndelag og det har jeg aldri angret på!»

No kjem han til Hilmarfestivalen for å fortelle om korleis han bruker fortelling i både markedsføring internutvikling på Britannia.

Øystein Rudi vart i 2019 tilsett som direktør på Gudbrandsdalsmusea etter å ha bygd opp Rudi Gard som internasjonalt kjent destinasjon og konsertstad etter mellom anna 20 års samarbeid med Norsk Kulturråd, ei røys med gode ord, og omlag 400 konsertar. I sommar vart det fleire innslag i NRK og riksdekkande media da han farta rundt i heile Gudbrandsdalen med sin Ferguson TE20 Gullegget frå eventyret bakom traktoren.

På seminaret skal Øystein fortelje om korleis han bruker forteljing til kulturbygging og for å skape energi og publikum.

Trønderen og filmskaparen Tonje Hessen Schei har vunne mange prisar for sine dokumentarfilmar. Ho er mellom anna kjent for å ha vore regisør for filmen DRONE – om CIA’s hemmelege krigføring som bl.a. har vunne Amanda for beste dokumentar og prisen for «The Most Valuable Documentary of the Year at Cinema for Peace in Berlin». Tonje har vore portrettert i nasjonale medium som NRK, TV2, Aftenposten, VG, Dagbladet I tillegg til internasjonale media som BBC, CNN, The Guardian, the Monocle, Vice, Wired Mag, Al Jazeera og, Huffington Post. No sist er ho aktuell med filmen IHuman som igjen er nominert til Amanda for beste dokumentarfilm. Filmen kan mellom anna strømmast på GET, Altibox eller Telenor. På Hilmarfestivalen vil ho snakke om forteljing som dramaturgisk verkemiddel for å skape opplevelse og forståelse.

PÅMELDING HER

 

Kjøp billetter

PÅMELDING HER