Thomas Brøndbo: Heim et annet sted på jord | Stjørdal kirke

13. - 14. desember 2023

19:30 - 20:30

Stjørdal kirke

Stjørdal kirke, Sandgata, Stjørdal, Norge

Kjøp billetter

Bare slapp av, for Thomas Brøndbo skal på juleturne i år også. Og med seg har han selvfølgelig musikere av ypperste klasse. I år er også fantastiske Ingrid Lingaas Fossum med. Hun trakterer Langeleik og gitar. Hun vil tilføre julekonserten en ny dimensjon.
Også i år inngår Thomas et samarbeid med Sjømannskirken. Historien bak samarbeidet strekker seg tilbake til 2018 da låta «Heim et annet sted på jord», ble utgitt. Denne sangen formidler noe av det Sjømannskirken ønsker å være for mennesker i utlandet; Et hjem langt hjemmefra og en trygg havn. Derfor har den også blitt en hyllestsang til organisasjonen som skaper sosiale, kulturelle og kirkelige møteplasser der folk er.
Det å komme heim til jul er jo det mye av jula handler om, og sjømannskirkene rundt omkring i verden er og blir et hjem for veldig mange, uansett hvem du er, hvordan du ser ut, hva du er og hvordan du har det. «Heim et annet sted på jord» heter også turneen og Thomas er stolt over at Sjømannskirken blir med på årets juleturné.
Thomas har med seg Terje Tranaas på keyboard – Eirik Øien på bass/kor – Stig Hollup på gitar – Ingrid Lingaas Fossum på langeleik/kor

Kjøp billetter