Trøndelagskappleiken 2022

17. - 18. september 2022

10:00 - 10:00

Tingvold park hotell

Best Western Tingvold Park Hotel, Gamle Kongeveg, Steinkjer, Norge

Kjøp billetter

Velkommen til Steinkjer 16.-18. september! Det blir Trøndelagskappleik på Tingvold Park Hotell lørdag 17., og fagdager med bredt innhold hele helga. Fredag 16. blir det konsert med Stian Karstensen og Ola Kvernberg som en del av Hilmar året rundt-programmet, med påfølgende dans og spell. Lørdag formiddag starter kappleiken, og det blir en heldag med tevling, buskspell og dans. Vi oppfordrer alle sammen til å delta hele helga!

Trøndelagskappleiken 2022 er et samarbeid mellom Spellmannslaget BUL Steinkjer, Hilmar-stiftinga og Trøndelag Folkemusikklag.

Påmeldingsfrist er 6. september, og påmeldingsskjema finner du her: Påmeldingsskjema 2022 Har du problemer med å fylle ut skjemaet er det bare å ta kontakt med Torfinn på [email protected] eller mob. 99410881!

For overnatting så har vi inngått en avtale med Best Western Tingvold Park Hotel. Bestilling av hotellrom sendes på e-post til [email protected]. I emnefeltet vises det til referanse “83767 Hilmarfestivalen”. Mail må inneholde ankomstdato, avreisedato, navn, adresse og telefonnummer. For nærmere informasjon kontakt hotellet direkte på telefon 74 14 11 00.

Det er også gode campingmuligheter på Guldbergaunet camping, som ligger i gangavstand fra Tingvold. Her finnes det 7 hytter i tillegg til noen overnattingsrom inne i hovedbygningen, i tillegg til oppstillingsplasser for vogn og bobil. Booking på telefon 74 16 20 45.

Ønsker du middag/lunsj på hotellet må dette bestilles/betales på forhånd. Dette gjør du enkelt ved å vippse beløpet til 99333 og skrive i betalinga hva det gjelder. Presiser gjerne hvor mange personer du bestiller for. Har du allergier skriv dette på e-post til [email protected]. Tingvold hotell er kjent for sin luksusmat.

  • Middagsbuffet fredag kr. 395,- inkludert én drikke (øl/vin/mineralvann).
  • Lunsj lørdag kr. 195,- wrap med laks og baguette med spekeskinke, inkl. kaffe.
  • KAPPLEIKSMIDDAG lørdag kr. 350,- toretters inkludert én drikke (øl/vin/mineralvann).

Velkommen skal dere være!

Kjøp billetter