Flere farger Steinkjer 2023

11. november 2023

14:00 - 15:00

Hovedscenen

Nye Steinkjer Kulturhus, Jakob Weidemanns gate, Steinkjer, Norge

Kjøp billetter

For denne konsertforestillingen kan du kjøpe enkeltbillett eller dagspass/festivalpass for å ha tilgang på alle arrangement denne dag/hele festivalen.

Få med deg konsertforestillingen Flere farger Steinkjer!

Mange barn kommer til Steinkjer fra andre land: Mange barn i Norge vokser opp med ulike kulturer og tradisjoner. Alle har med seg noen strofer fra en sang, et lite dikt, en dans, eller en liten melodi som minner dem om noe fint. Alle har med seg selv, sin stemme og historier. Det er nettopp dette som utgjør det verdifulle materialet og grunnverdiene i Flere farger. Det er summen av stemmer og toner og bevegelser som ikke var her før nettopp disse barna kom sammen og delte. Barna bringer med seg skjulte skatter de kanskje ikke selv vet helt om, men som gjennom kunstnerisk bearbeidelse av lærene i Steinkjer kulturskole blir en konsertforestilling med profesjonelle musikere og produsert av Hilmarfestivalen.

Musikere er Marius Eide Stjern, Bjørn Håvard Bakken, Svein Tore Werstad, Marius Fagervold og Una Leijenar Oknses.

Kunstnerisk leder er Heidi Melgård. Koreografi Mari Angell-Pettersen Grønnesby og sirkusregi ved Sigrid Benum Nygård.

Forestillingen bryter smidig med uuttalte forestillinger om forskjellighet. Det er ikke OSS og DEM – det er VI.

Forestillingen er et samarbeid mellom Steinkjer kulturskole, Steinkjer kommune, BUfDir., Gjesidigestifltelsen, Hilmarfestivalen, og Hilmar året rundt

Kjøp billetter

For denne konsertforestillingen kan du kjøpe enkeltbillett eller dagspass/festivalpass for å ha tilgang på alle arrangement denne dag/hele festivalen.