FORTELLERPROGRAM

Hilmars Marked(3)

Søndag 7. 11

12.00 – 14.00    Fortellerbonanza, fortellinger og eventyr for familien. Med Midtnorsk Fortellerforum og Steinkjer Fortellerforum. InnoCamp – gratis

14.00 – 15.00    Prisutdeling beste eventyr, konkurranse i barneskolene. Musiker Torfinn Hofstad. InnoCamp Steinkjer – gratis 

14.00 – 15.00    Ian Reed, forfatter av boken «Trønderkeramikk» vil holde et foredrag om tema. Kulturkafeen Hegdahl-gården – gratis  Onsdag 10.11

13.00 – 19.00    Levende Bibliotek, 15 mennesker med sine historier blir lånt ut til samtaler. Hilmarfestivalen arrangerer i samarbeid med Verdal Bibliotek, avisa Innherred, Steinkjer Bibliotek, Kvarving kommunikasjon, Tindved kulturhage, Brikken, Stiklestad Nasjonale Kultursenter og Steinkjer Avisa. Verdal Bibliotek – gratis

 

Torsdag 11.11

10.00 – 15.00    TALE- fortellerkonferansen for kultur, næringsliv og forskning, dag 1. For deg som trenger å være god på kommunikasjon. Hilmarfestivalen og fortellernettverket TALE inviterer til seminar med faglig påfyll rundt historiefortelling. Regionale og internasjonale talere dele sin kunnskap om fortellinger, formidling og hvordan man skaper narrativ som engasjerer omverden. Nettverksbygging og diskusjon. Kulturkafeen Hegdahl-gården – konferanseavgift

09.00 – 13.00    Levende Bibliotek, 15 mennesker med sine historier blir lånt ut til samtaler. Hilmarfestivalen arrangerer i samarbeid med Verdal Bibliotek, avisa Innherred, Steinkjer Bibliotek, Kvarving kommunikasjon, Tindved kulturhage, Brikken, Stiklestad Nasjonale Kultursenter og Steinkjer Avisa. Steinkjer Bibliotek. For videregående elever

17.00 – 18.00    Lysvandring m/tablå fra Amfi til brua/Torget, tenning av julegatene – gratis 

19.30 – 20.45     Verrankveld – en konsert med smakebiter fra Eplene i Messehagen og andre historier og kulturinnslag fra Malm og Follafoss. Klubbscenen, Samfunnshuset – billett 

21.30 – 22.30    Bjerregaards Skaal. Musikk-kåseri om Sorenskriversønnen Henrik Anker Bjerregaard fra Vågå, syngespillet Fjeldeventyret fra 1824 og hva det vil si å være norsk. Musikk av Waldemar Thrane. Med: Mette Vårdal (historiker), Vegar Vårdal (fiolin, hardanger-fiolin & tenor-bratsj) Halvor Kjerkreit (baryton & bratsj) Jo Skaansar (kontrabass). Klubbscenen, Samfunnshuset – billett

 

Fredag 12. November: 

07.30 – 09.00    Frokostmøte – Storytelling i business. Samarbeid med Tindved Kulturhage og Steinkjer Næringsforum. InnoCamp – gratis

10.00 – 15.00    TALE- fortellerseminaret for kultur, næringsliv og forskning, dag 2. For deg som trenger å være god på kommunikasjon. Hilmarfestivalen og fortellernettverket TALE inviterer til seminar med faglig påfyll rundt historiefortelling. Regionale og internasjonale talere deler sin kunnskap om fortellinger, formidling og hvordan man skaper narrativ som engasjerer omverden. Nettverksbygging og diskusjon. Kulturkafeen Hegdahl-gården – konferanseavgift

 

Lørdag. 13. november

11-00 – 15.00    Levende Bibliotek, 15 mennesker med sine historier blir lånt ut til samtaler. Hilmarfestivalen arrangerer i samarbeid med Verdal Bibliotek, avisa Innherred, Steinkjer Bibliotek, Kvarving kommunikasjon, Tindved kulturhage, Brikken, Stiklestad Nasjonale Kultursenter og Steinkjer Avisa. Steinkjer Bibliotek

15.00    Arkivseminar med Memoar og Folkemusikksamlinga i Nord-Trøndelag, Lillesalen Samfunnshuset – gratis 

15.00 – 16.00    GIANTS, en fortellerforestilling og konsert med Svend-Erik Engh, Alice Fernbank og Neil Sutcliffe. Lillesalen, Samfunnshuset – billett

Du kan laste ned hele programet til Hilmarfestivalen 2021 her