Uppdaldåggån 2022

Kristofer Uppdal Ungdomsbilde

Vi har eit framifrå samarbeid med Kristofer Uppdals Venner, som har sett saman og arrangerer eit flott og variert program, slik at Uppdaldåggån i år er ein del av Hilmarfestivalen. På eit vis ein festival i festivalen!

Opning av Uppdaldåggån er ved bautaen av Kristofer Uppdal, ved varaordfører Øystein Bjørnes.  Uppdaldåggån blir også i år opna med opningsord ved ordførar/varaordførar og nedlegging av blomar ved Nils Aas sin bauta av Kristofer Uppdal i enden av Kristofer Uppdals gate.

Her finn du alle arrangementa under Uppdaldåggån 2022:
Litteraturarrangement på Beitstad skole – https://hilmarfestivalen.no/program/uppdaldaggan-kopi-kopi/
 
Arrangør er Kristofer Uppdals Venner. Har du Hilmarkort eller festivalpass for årets Hilmarfestival er desse arrangementa inkludert. Er du medlem av Kristofer Uppdals Venner er det gratis. Er du under 12 år er det og fri inngang. Velkomen!